973 23 09 80 dentech@copdec.es
Seleccionar página

Laboratori de Pròtesi Dental

Amb les darreres tecnologies digitals i materials de primera qualitat realitzem un acurat treball.

Laboratori

Localització

C/ Corregidor Escofet 87, 1º 2ª, 25005 Lleida

Dentech Centre
Buscant la millor qualitat en els nostres treballs

Dentech Centre compta amb 20 anys d’experiència com a empresa i més de 25 com a professional del sector dental. A les nostres instal·lacions tenim accés a les últimes tecnologies digitals (Cad-Cam) així com amplíssima experiència en tot tipus de pròtesis tradicionals.

L’ús de materials de primera qualitat de marques altament reconegudes al sector, juntament amb una metodologia de treball acurada fan que els nostres treballs siguin d’una alta qualitat. Servei i tracte proper i de primera qualitat. Dentech Centre, al servei del professional.

Últimes tècniques

Incorporar les tècniques més actuals al camp de la pròtesi dental com el fresat, el sinteritzat i la impressió. Accés a l’ampli ventall de materials i tècniques més moderns i actuals.

Tecnologia innovadora

…i alhora, oferint les pròtesis tradicionals com a esquelètics, completes, parcials, provisionals i estructures metàl·liques colades. Qualitat i precisió de sempre.

CAD-CAM

Corones, corones sobre implants, barres per a estructures híbrides, barres primàries, plaques de descàrrega, Mockups, etc…

Ampli catàleg de productes i tècniques en el camp del disseny i la fabricació digital.

Serveis

Fixa

Sobre implants

Removible

Estètica

Ortodòncia

Tecnologia CAD-CAM

Sistemes d’escaneig

Comptem amb el sistema d’escanejat digital de 3dbiotech (partner Exocad) com a porta d’accés al sistema CAM i Exocad com a Cad.

3D Impresió Digital

Creació de rèpliques dentals en 3D a partir d´un disseny digital que permet una adaptació exacta de les pròtesis dentals. Recepció d’arxives STL i escanejat al laboratori.

Projectes

Barra híbrida

Sintetitzat sobre implants

Fèrulas dentals

Zirconi

Caracterizació

Pròtesis removibles

Traballem amb els millors materials

El Zirconi, Resines com el Graphenano i PMMA, Peek, Titani i Alumini.

N

Materials Biocompatibles

N

Integració Estètica

N

Propietats mecàniques perfectes

Materials d’última generación

En el nostre procés de creació utilitzem materials de darrera generació i el mètode de fabricació CAD-CAM. Obtenint peces personalitzades per a cada cas, cuidant l’estètica i totes les seves funcionalitats.

 

Partners tecnològics